"הסכסוך הזה יוליד לימים קרבות מטורפים בין המשטרה למח"ש. אלשיך לא סובלני לביקורת. באחד הסיבובים אלשיך מדליף שיש כאילו ראיית זהב שמח"ש מסתירה שמראה שהוא מחבל – כאילו מח"ש זה בעצם סניף של דאע"ש שרוצה לעזור למחבלים. ראש מח"ש אורי כרמל, שלא פגשתי אותו מימיי אבל אומרים שהוא איש נעים הליכות, כותב לשי ניצן, פרקליט המדינה, שהוא מצפה ממנו שיגיד שזה לא נכון, כשהמשמעות היא להגן על כבודה של מח"ש אבל גם על כבודו של האיש, שמואשם אחרי מותו שהוא מחבל. שי ניצן מסרב, ואז הוא אומר לו 'תיתן לפחות לנו להגיב'. ואז כותב לו שי ניצן שזה ייתן נשק למי שרוצה ברעת הפרקליטות, ודי לחכימא".
"בוודאי, זה כמו שאגרוס מכתב ואז אגיד שאתם לא יודעים מה כתוב בו. זה הטיעון. שלא לדבר על ההתקטננות כשאומרים שראש מח"ש בכלל לא אישר חקירה אלא בדיקה. אנחנו ראויים לתגובות קצת יותר רציניות. אני רוצה להזכיר לכם מה רמת האמינות והמשטרה בכל הנוגע לכשלים בתיקי נתניהו – בספטמבר 2019 פרסמתי את סיפור אור ושאול אלוביץ'. אביחי מנדלבליט הוציא הודעה שזה קטעי תמלילים מגמתיים, הוא גם הצר על הדלפות, שזו הפעם הראשונה בה מנדלבליט נזכר להתלונן על הדלפות בתיקי נתניהו – כנראה לא היו עד אז".
"לימים מסתבר שזה פשוט לא אמת, אפילו השופטים הזדעזעו במשפט נתניהו מההסתרה של הפרקליטות. קצת לפני שמתפוצצת פרשת ניר חפץ, פונה אבישי גרינצייג, כתב המשפט של 'גלובס', ושואל האם ניסו לסחוט עדים להפוך לעדי מדינה באמצעות פרטים אישיים והמשטרה אומרת 'לא היה ולא נברא. בדקנו וזה לא נכון'. ואז מסתבר תרגיל החקירה של ניר חפץ. הם טוענים שלא ניסו לגרום לחשודים להחליף עורכי דין – מסתבר שזה נכון פעמיים, גם בנושא אלוביץ' וגם בנושא חפץ. זאת אומרת, תרשו לי מראש להעניק משקל ראייתי מאוד, מאוד, מאוד נמוך לתגובת הפרקליטות".