ח"כ בליכוד טוען: "לפיד לא מעוניין בהסדרה על הרפורמה המשפטית, זה טוב לו פוליטית"

ח"כ חנוך מליביצקי התראיין בתוכניתו של גדי נס והתייחס להידברות על הרפורמה המשפטית: "מאוד סקפטי להגיע להבנות עם יש עתיד כי הם לא באמת רוצים"

לוגו 104.5 צילום: רדיו צפון 104.5FM
לפיד על המחאה: "מאות אלפי ישראלים, מניפים דגל של ישראל אחרת" (צילום: ערוץ הכנסת) | צילום:

"אני לא רוצה לתת ציונים והנחיות לאנשים אחרים איך להתנהג, בנושא הזה אני חושב כמה שפחות להתבטא ולהשאיר את זה לראש הממשלה", אמר ח"כ מליביצקי, והתייחס לפיטורי גלנט: "לא היה דיווח שראש הממשלה הוציא לו מכתב, אם היה מקבל מכתב היה מסיים את תפקידו. זה לא שאני לא מעריך את שר הביטחון, אני חושב שהוא אחד הפטריוטים הגדולים, אבל עם כל הכבוד הנושא האמריקאי הוא לא סביב זהות שר הביטחון הישראלי".

בהמשך התייחס להידברות בין הצדדים על הרפורמה: "בתור מישהו שמכיר קצת והיה בכל הדיונים יש פערים מהותיים, זה לא משהו קטן שאפשר לסגור יש פה תפיסות עולם מנוגדות, דברים מהותיים שיש לגיבהם מחלוקות מהותיות, יהיה קשה להגיע לעמק השווה בנושא הזה. אני מסתכל על זה שהאופוזיציה כל סיעה שולחת אנשים אחרים, זה מתחיל להיות מאורע רב ראשי, זה מורכב מאוד, הסיפור הזה, אם אתה שואל אותי יאיר לפיד לא מעוניין בהסדרה, הוא רוצה שהמצב ימשיך, זה טוב לו פוליטית, אני מאוד סקפטי להגיע להבנות עם יש עתיד כי הם לא באמת רוצים".

"ביש עתיד בכלל מדברים על נתניהו לא על משהו אחר, הם רוצים להחליף שלטון", הוסיף ,"התהליך ייקבע על פי הרוב של המוחים, עשרות האלפים האנשים שיצאו החוצה, הם יראו מה שקורה. התאכזבתי שזה הלך לבית הנשיא אני חושב שזה צריך להיות בכנסת, והם צריכים להיות משודרים בלייב, ושההליך כולו יהיה שקוף והציבור יראה מה קורה שם, ולא כל צד יתחיל להגיד את גרסתו. אני מקווה לטוב".

תגיות:
יאיר לפיד
/
הליכוד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף