הוויכוח נמשך עד שהתקבלו למעלה מ-400 תגובות, עד שלבסוף מומחה אחד כתב: "מבחוץ לאמצע זו הדרך האולטימטיבית. כך משקל הביצים מתחלק באופן שווה והתבנית לא תיפול". אמנם השאלה נשמעת די רטורית, אך הנושא כבר עלה לדיון בעבר בערוץ היוטיוב Mind Your Decisions, שם הוצגו השיטות הטובות ביותר לריקון תבנית ביצים בצורה כזו שתמנע את שבירתן בדרך למקרר.
הדרך היעילה ביותר הייתה חלוקה שווה בין הפינות, מה ששמר על איזון אחיד של הקרטון: לקחת ביצה אחת מכל צד בכל פעם ולהניח במקרר עד שמגיעים למרכז ומסיימים. הועלתה גם האפשרות להתחיל משמאל לימין אך לא בטוח שזו מוצלחת במיוחד. לבסוף, השיטה השלישית הייתה לאחוז בקרטון הביצים בצורה אלכסונית השומרת על פיזור שווה של המשקל.