כדי להכין את התה, שוטפים תחילה את קליפות הבצל ביסודיות ולאחר מכן מייבשים אותן בשמש במשך כמה שעות. אחר כך, מכניסים את הקליפות לתוך סיר מים ומניחים להן להתבשל במשך 15 עד 30 דקות. כשהתה מוכן מסננים אותו לתוך ספל וזהו - הוא מוכן לשתייה.
הקליפ צבר 55 אלף לייקים ואלפי צפיות של גולשים שהתלהבו (או להפך) מהרעיון. גולש אחד כתב: "אפשר גם להרתיח קליפות תפוזים, אולי אפשר לשלב אותן יחד עם קליפות הבצל". שני כתב: "אני אנסה את זה, תודה רבה". שלישי הוסיף: "אימא שלך נראית בת 50 מקסימום. מקסים".