אם מסתכלים על הפרסומים שאנשים מעלים לרשתות החברתיות, נדמה שכולם יוצאים לחופשות מושלמות, בהן הכל הולך חלק ושום דבר לא משתבש. אבל האמת היא, שאנשים נוטים להעלות רק את התמונות והסרטונים הכי טובים, ואת הפאשלות (ובחופשות תמיד קורות פאשלות) הם ינסו להסתיר או להצניע.
כפי שניתן לראות, היא מנסה ללטף צב ענקי שהתקרב אליה, אך במקום להסביר לה פנים הוא תוקף את מזרן התנין שלה ונותן לו ביס. סטפני מתחילה להילחץ ומנסה להתרחק משם על המזרן, בעוד הצב האימתני דולק בעקבותיה. כפי שניתן לשמוע היא אומנם צורחת באימה, אבל את החברות שלה זה דווקא די מצחיק והן לא מנסות להסתיר את זה.
"הו לא, לא סאלי", אפשר לשמוע את הצעירה אומרת כשהיא מתכוונת למזרן שלה שננשך, "סאלי נפגעה, סאלי נפגעה!". לצערה, בדיוק כשהיא מגיעה לאופנוע הים של אחת החברות, הצב נכנס תחת המזרן, מנענע אותו ומפיל אותה למים. הסרטון מסתיים בכך שהיא עולה על אופנוע הים כשהצב עדיין מאחוריה, אולי מנסה לתת גם לה איזה ביס קטן.