סגנית ארה"ב קמלה האריס עברה למשכנה החדש - וכך הוא נראה מבפנים

קמלה האריס, סגנית הנשיא הראשונה בארה"ב, עברה אחרי חודשים של ציפיה אל אחוזה יפיפיה, המשתרעת על שטח של כ-12 דונם ובעלת היסטוריה מעניינת למדי

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קמלה האריס ומשכנה החדש
קמלה האריס ומשכנה החדש | צילום: צילום מסך יוטיוב,gettyimages

סגנית הנשיא חיה בימים אלו באחוזה בגודל של 9,150 מ"ר בת שישה חדשי שינה בסגנון המלכה אן, הפרוש על שטח של כ-12 דונם. על פי הדוברת הראשית של האריס, סימון סנדרס, האחוזה עברה שיפוץ נרחב שכלל תחזוקה של מערכת הביוב, החלפת מסננים בארובות וחידוש רצפת העץ הישנה. כמו כן, לפני שהאריס עברה להתגורר בו, הבית היה בבעלותו של וולטר מונדייל, שהיה סגן נשיא ארה"ב בשנת 1974.

על פי הדיווחים ברשת ה-CNN, מקורבים להאריס סיפרו כי במהלך תקופת השיפוץ והשהות של בבית בלייר היא הייתה מתוסכלת, וכעת כשעברה לבית לבן קטן משל עצמה אבן ירדה מליבה. כמו כן, הבית הישן בוושינגטון, בו התגוררה האריס לפני הבחירות, מוצע למכירה בימים אלו בשווי של 1.995 מיליון דולר.

תגיות:
בית
/
וושינגטון
/
ארה"ב
/
קמלה האריס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף