"צלקת בנפש הילדים": הליך הגירושין של הזוג מהמרכז הסתבך

אחרי 18 שנות נישואין, שלושה ילדים ורכוש משותף בשווי מיליונים, האישה טענה כי גילתה שהבעל ניהל רומן מאחורי גבה. אחרי שכבר כמעט הסתיים הליך הגירושין, סעיף אחד בהסכם גרם להכל לצאת משליטה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
גירושין בהסכמה
גירושין בהסכמה | צילום: Shutterstock

בני הזוג, בתחילת שנות ה-40 לחייהם הנשואים כבר כ-18 שנים ולהם שלושה ילדים, החליטו להתגרש אחרי שהתגלה כי הבעל בגד באשתו באופן סדרתי. הבעל אמנם הסכים לגירושין, אך הכחיש כל טענה הקשורה ברומן שניהל מאחורי הגב של אשתו והילדים. תהליך הפרידה הכואב דווקא הלך בצורה חלקה, עד שהאישה החליטה לעשות צעד קיצוני וביקשה צו שיחייב את בעלה לעזוב את הבית.

השופטת בדיון קבעה כי הבעל לא יורחק מהבית, מאחר ובני הזוג לפני גירושין וכי עד כה הסתדרו. לעומת זאת, היא אסרה עליו בצו להיכנס לחדר השינה המשותף, והאישה הסכימה. הבעל כעס מאוד על הצו, וכמחאה החליט להניח בכל לילה מזרן במרכז המטבח ושם בילה את הלילות. עו"ד סולן הדגישה, כי על אף הבגידות של הבעל, האישה מוכנה לשלום בית בתנאי שבעלה יוכיח נאמנות ויחדל לצאת לבילויים מפוקפקים.

בעקבות העובדה שהבעל העביר את עצמו להתגורר במטבח, האישה החליטה לפנות שוב אל בית המשפט בטענה כי "הבעל עושה דברים שישאירו צלקת בנפש הילדים". בשלב זה בני משפחתו של הבעל החליטו להתערב וטענו בפני השופטת כי האישה עושה הכל כדי לנסות לנשל את בעלה מהרכוש, ולכן גם המציאה את עניין הבגידות. בשלב זה, בית המשפט החליט להשאיר את הצו כפי שהוא, אך הבעל הוציא את המזרן לחצר הבית, שם הוא מעביר את הלילות כבר מספר שבועות.

תגיות:
גירושין
/
בגידה
/
עו"ד שרין סולן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף