"גוף של ילד וראש של עכברוש": גופה חנוטה ומסתורית הותירה את המומחים מזועזעים

תורם אנונימי שהניח קופסה מסתורית מחוץ למוזיאון, הוא כעת התעלומה הגדולה ביותר של הצוותים. הוא השאיר שם את מה שנראה כמו מומיה המורכבת מגוף של אדם וראש של עכברוש - מראה המצמרר שלה הצליח לזעזע את החוקרים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
צוות המוזיאון מנסה לברר מי השאיר את היצור המוזר
צוות המוזיאון מנסה לברר מי השאיר את היצור המוזר | צילום: מתוך פייסבוק
3
גלריה
גוף דמוי אדם ושיניים מחודדות וציפורניים ארוכות
גוף דמוי אדם ושיניים מחודדות וציפורניים ארוכות | צילום: מתוך פייסבוק

צוות המוזיאון חשב שמדובר ב“gaff” - יצירה מעשה ידי אדם, ממש כמו בתולת הים מפיג'י, והיו בטוחים שהמומיה עשויה כנראה מגבס וחימר כשהיא מעוטרת בציפורניים ושיניים של בעלי חיים. ג'ורג' הסביר: "לפי הפתק שהשאיר השליח האנונימי, היצור נמצא כביכול, במרתף של בית חולים. מי יודע איזה ניסויים מוזרים בוצעו באיזה חולה מסכן שהפך אותו לחולדה? זו הפעם הראשונה שאנו נתקלים בדבר כזה ואין לנו כל אפשרות להציגו ללא פרטים נוספים על מקורו".

מי יודע איזה ניסויים מוזרים בוצעו באיזה חולה מסכן שהפך אותו לחולדה?
מי יודע איזה ניסויים מוזרים בוצעו באיזה חולה מסכן שהפך אותו לחולדה? | צילום: מתוך פייסבוק

כעת, לדברי הצוות, התעלומה האמיתית היא זהותו של התורם, שבלעדיו, הגופה החנוטה לא תוכל להפוך באופן רשמי לחלק מאוסף המוזיאון. מלבד החבילה שהושארה, על הפתק לא נרשמו כל פרטי התקשרות. כעת, החוקרים מבקשים מהתורם ליצור קשר בהקדם. "אנו מקבלים חפצי אמנות בתרומה כל הזמן, אך זה בדרך כלל קורה בשעות העבודה וישנו טופס שעל התורמים למלא. אין באפשרותנו לקבל פריט כשלהו לאוסף ללא הניירת", אמר ג'ורג' והוסיף: "נשמח למצוא את השליח האנונימי, לא רק כדי שיחתום על הניירת, אלא גם שנוכל להודות לו על המומיה".

תגיות:
עכברושים
/
תעלומה
/
מוזיאון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף