היכן אכסנתם את הקטשופ עד היום? זה מה שחברת היינץ חושבת על זה

בעוד שרבים סבורים כי המקום הנכון לאחסון קטשופ הוא במקרר, אחרים בטוחים כי יש לשמור אותו מחוץ לקירור, ומציינים כי מדפי הסופרמרקט הם עדות לכך. חברה אמריקאית מפורסמת הכריעה את המחלוקת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
זה המקום הנכון לאחסן בו את הקטשופ
זה המקום הנכון לאחסן בו את הקטשופ | צילום: אינג'אימג'
2
גלריה
לטענת חברת היינץ: מקומו של הקטשופ הוא במקרר
לטענת חברת היינץ: מקומו של הקטשופ הוא במקרר | צילום: אינג'אימג'

מאוחר יותר, מטעם היינץ נמסר כי בקטשופ יש חומצות טבעיות, מה שמאפשר לשמור אותו גם מחוץ למקרר, אך על תווית המוצר ישנה המלצה "לשמור במקום קריר לאחר הפתיחה", מה שגם יכול להאריך את חיי המדף שלו.

נציג היינץ בריטניה אמר ל"דיילי מייל" בראיון: "הייתה תשובה אחת נכונה וחד משמעית ואנו נרגשים לחלוק אותה עם לקוחותינו ברחבי המדינה: את הקטשופ שלנו יש לאחסן במקרר".

תגיות:
אוכל
/
קטשופ
/
אחסון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף