משתמשים בנייר הכסף? מסתבר שיש פרט שלא ידעתם עליו

מי שמשתמש ברדיד אלומיניום, בוודאי יודע שיש לו שני צדדים - האחד מבריק והשני מאט. אבל האם ידעתם שלכל אחד מהם משמעות שונה ושככל הנראה השתמשתם בו עד היום לא נכון?

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הנה מה שלא ידעתם על נייר כסף עד היום
הנה מה שלא ידעתם על נייר כסף עד היום | צילום: אינג'אימג'
2
גלריה

לדבריו של דן פוקס, במידה ואתם עוטפים מזון קר, עליכם תמיד להפנות את הצד המאט של הנייר כלפי פנים. מנגד, הוא טען כי אם אתם עוטפים מזון חם - הקפידו להפנות את הצד המבריק פנימה. "הצד המבריק משקף את החום ושומר עליו טוב יותר", הסביר.

הצד המבריק משקף את החום ושומר עליו, נייר כסף
הצד המבריק משקף את החום ושומר עליו, נייר כסף | צילום: אינג'אימג'

לעומת זאת, בעמוד הפייסבוק של ריינולד'ס - מותג של נייר כסף - הועלתה טענה אחרת: "רדיד האלומיניום נטחן במהלך היצור שלו ומיוצר בצורה כזו ששתי שכבות (האחת מבריקה והשנייה מאט) באות במגע אחת עם השנייה. אם לא היינו עושים זאת, הנייר היה נקרע בתהליך העיבוד שלו. הביצועים של כל אחד מהצדדים זהים לחלוטין, לא משנה באיזה צד תעטפו את המזון שלכם".

תגיות:
אינסטגרם
/
טיפים
/
נייר כסף
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף