איך לא ידענו עד היום? טריק פשוט להוצאת גלעין האבוקדו - ללא סכין | צפו

טריק ויראלי חדש חושף שיטה פשוטה להפליא להוצאת גלעין אבוקדו, ללא סכין חדה או סיכון לפציעות. הטיפ זכה להצלחה רבה ברשתות החברתיות והגולשים נותרו המומים מהעובדה שלא ידעו זאת עד היום

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אבוקדו
אבוקדו | צילום: depositphotos
2
גלריה

ואז מגיע הרגע המהפכני. Your Bae ניסתה את השיטה החדשה: היא חתכה את האבוקדו לשניים, לחצה על הגלעין מהצד האחורי של החצי, והופה – הגלעין פשוט קפץ החוצה ללא מאמץ. "אז מסתבר שבסך הכל צריך להפוך את האבוקדו, ללחוץ מעל והגלעין שלו פשוט יצא מעצמו. כן, זה אמיתי לגמרי".

הסרטון זכה ליותר מ-10 מיליון צפיות, ל-375 אלף לייקים ומאות תגובות נלהבות מעוקבים המומים לא פחות. "אני בשוק שאף אחד לא חשב על זה קודם", כתבה אחת הגולשות. אחר הוסיף: "הלוואי וידעתי את זה לפני שחתכתי את האצבע ופינו אותי לעשות תפרים". אחת נוספת סיכמה: "שנים אני כמעט חתכתי לעצמי את האצבעות".

אבוקדו
אבוקדו | צילום: אינג'אימג'

אז איך מבצעים את הטריק המדהים הזה? פשוט חותכים את האבוקדו לשניים, הופכים את החצי עם הגלעין כלפי מטה ולוחצים עליו בעדינות מהצד עם הקליפה. הגלעין אמור לקפוץ החוצה בקלות ללא צורך בסכינים חדים או תרגילי אקרובטיקה מסוכנים. השיטה החדשה הזו לא רק חוסכת פציעות אלא גם מקצרת את זמן ההכנה ומאפשרת לכם להכין גוואקאמולי מושלם ונטול גלעין תוך דקות ספורות.

תגיות:
אוכל
/
אבוקדו
/
טיפים
/
טיקטוק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף