הסוד, מתברר, פשוט: יש להרטיב מעט את הנייר לפני השימוש. "עכשיו הוא יעשה את עבודתו", אומרת בריאנה והציגה כיצד הנייר הרטוב נצמד בקלות לתבנית האפייה שלה.
הטריק הזה שימושי במיוחד עבור אלו המתקשים לקרוע את הנייר לגודל המתאים. גררד ג'ין, בעלים של חנות עוגות בלונדון, ממליץ לקרוע חתיכה גדולה מספיק לכלי האפייה שבו אתם משתמשים. לאחר מכן, יש לקמט את הנייר תחת מים זורמים ולסחוט אותו מעט. הניחו את הנייר הלח על התבנית, ואפילו תוכלו לקפל את הפינות למניעת שרפה.
גולשים רבים הגיבו באהדה לטריק. "האפליקציה הזו מלמדת אותי משהו חדש בכל יום", כתב אחד. אחר הוסיף: "מה? כל הזמן השתמשתי בנייר בצורה לא נכונה?". אך עם זאת, לא כולם השתכנעו. חלק מהגולשים טענו כי קימוט הנייר לפני השימוש מספיק, ואחרים הציעו טיפים אלטרנטיביים כמו טפטוף מים בתחתית התבנית כדי למנוע תזוזה.
לסיכום, אמנם קיימות דעות שונות לגבי הדרך האולטימטיבית לשימוש בנייר אפייה, אך טריק ההרטבה קל ופשוט לביצוע, ויכול בהחלט לשפר את חווית האפייה שלכם.