היא פשוט הציגה כיצד היא נועצת חור קטן בקצה התחתון של הלימון עם השיפוד, ובעדינות סוחטת את הפרי כשהוא שלם לגמרי. מיץ הלימון יוצא ישירות מהחור, והיא יכולה להפסיק בכל רגע כשהכמות מספקת. הגולשים היו המומים מהתוצאה, וחלקם אף טענו שמדובר בעריכה או בתוספת נוזלים מלאכותית.
אבל היוצרת מסבירה שכל מה שצריך לעשות זה "לגלגל את הלימון על משטח ישר כמו על השיש כדי לשחרר את המיץ" לפני הסחיטה, כמו שרבים מאתנו כבר עושים. עכשיו תוכלו להוסיף את כמות מיץ הלימון המדויקת למתכון שלכם, בלי שאריות לימון מיותרות ובלי לכלוך.