"אנחנו תאומות שחולקות הכל - עכשיו אנחנו מחפשות בן זוג אחד לשנינו"

מיליוני דולרים ביצירת תוכן: שתי תאומות מאתגרות גבולות הרשתות החברתיות ומעוררות מחלוקת בעולם האינטרנט כשהן אומרות בקול: ״אנחנו רוצות בן זוג אחד לשתינו״

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אפריל ואמיליה, תאומות שמחפשות בן זוג אחד
אפריל ואמיליה, תאומות שמחפשות בן זוג אחד | צילום: אינסטגרם

מסלול הקריירה שלהן החל ברקדנות אקזוטית במועדוני החשפנות, אך במהרה עברו ליצירת תוכן דיגיטלי מיני שהניב הכנסה מרשימה של עד 3 מיליון דולר בשנה. המודל העסקי שלהן מבוסס על שיתוף פעולה מלא, החל מבחירת בגדים משותפת ועד לאסטרטגיית השיווק שלהן. דבר שמביא איתו לא מעט עוקבים.

הצלחתן לא באה ללא מחיר. השתיים חשופות לביקורת ציבורית קשה ותגובות שליליות מהקהילה והמשפחה. "אנחנו מקבלות תגובות נוראיות", הן משתפות "אבל אנחנו לא פוגעות באף אחד או עושות משהו לא חוקי".

מעבר להיבט הכלכלי, לתאומות שאיפה מאוד גדולה: למצוא בן זוג שיבין וייקבל את הקשר המיוחד ביניהן. "אנחנו כל כך קרובות", מסבירה אפריל, "שאם היו לנו בני זוג נפרדים, זה היה נהיה ממש מוזר". הן למעשה מציעות משהו חדש – גבר אחד שיוכל לתת תשומת לב לשתיהן במקביל.

הבליינד דייט האחרון שלהן היווה דוגמה מושלמת למורכבות חייהן. כאשר גילו לגבר המופתע שהן תאומות, תגובותיו חשפו את הקשיים איתם הן מתמודדות וחוסר ההבנה לגביי הרצון שלהן. הערות כמו "זה לא ראוי" ו"זה יכול להיות סיוט עבור גבר" הן דוגמה נהדרת לדעות הקדומות שהן נאלצות להתמודד איתן.

למרות האתגרים, אפריל ואמיליה ממשיכות להיות נחושות. "היו בני משפחה שניתקו איתנו קשר", הן מודות בכנות, "אבל אם מישהו לא יכול לתמוך בנו, זה בסדר". המסר שלהן ברור – הן מתכוונות לחיות את חייהן באופן אותנטי ללא מחשבה על דעת הסביבה.

תגיות:
זוגיות
/
תאומות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף