"זו הסיבה שחייזרים לא יבקרו אותנו": כשאורז הודי פוגש גלידת תות

הינה קאוסר ראד, בעלת אקדמיית אפייה במומבאי, הציגה ניסוי קולינרי מוזר - 'גלידה בריאני' - כדי לחגוג את סיום קורס אפייה באקדמיה שלה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אורז עם גלידה?! בריאני (בתמונה) שודך לגלידה על ידי קונדיטורית מהודו
אורז עם גלידה?! בריאני (בתמונה) שודך לגלידה על ידי קונדיטורית מהודו | צילום: שאטרסטוק

סרטון המציג מנת פיוז'ן מפתיעה בשם "גלידה בריאני" הפך לויראלי ברשתות החברתיות. המנה הבלתי רגילה משלבת את התבלינים העשירים והמלוחים של הבריאני ההודי המסורתי עם המתיקות הקרמית של גלידת תות.

בשיתוף הסרטון באינסטגרם, ראד כתבה "היום בפינאלה של אקדמיית HKR שלנו, הכנו גלידה בריאני". מדור התגובות בפוסט של ראד התמלא בהתנגדות חריפה, כאשר חובבי אוכל רבים הביעו את סלידתם מהיצירה הבלתי רגילה. "זה חילול קודש! בריאני הוא קדוש - למה להרוס אותו ככה?" קרא משתמש אחד. "למה שמישהו יעשה את זה לבריאני? זה לא פיוז'ן; זה כאוס", הגיב אחר.

"זו הסיבה שחייזרים לא יבקרו אותנו", התלוצץ אחד. "אחי, מה עוד אני צריך לראות לפני שאמות", התבדח אחר. חלק מהתגובות הלכו רחוק יותר, כאשר כמה משתמשים זועמים דרשו את סגירת האקדמיה של ראד. "תבטלו את תעודת הבישול והתואר שלה", כתב משתמש אחד. "לאינסטגרם חסר כפתור לא אהבתי כאן", ציין אחר בציניות.

כתבה זו נכתבה בסיוע חברת ניתוח החדשות אלקמיק.

תגיות:
אוכל
/
הודו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף