הסיפור הזה יכול להיות לקוח מאחד מסיפורי האגדות הבלתי אפשריות של ימנו. האישה מדענית בכירה באחת האוניברסיטאות הגדולות בעולם, התאלמנה לפני עשור. בתקופה האחרונה הכירה גבר צעיר ממנה, באמצע שנות הארבעים לחייו. איתו בילתה במהלך שהותה הארוכה בחו"ל ועכשיו עם שובה ארצה היא דאגה שיגיע איתה. הם יחד כבר שנה וחצי ועושה רושם, לכל הסובבים אותם, כי הם חיים באהבה גדולה ביניהם.
עו"ד סולן פנתה לבית המשפט אחרי ששמעה את האישה והתברר לה מאבחון לא מקצועי כי מדובר בעלילת דם אמיתית. "התאהבנו אני והבחור הצעיר. אני לא טיפשה, הוא אולי פחות התאהב בי, אבל עדיין אני מקבלת ממנו מה שהיה חסר לי. וכדי לסבר את האוזן הוא עשיר ממני בהרבה, והונו נאמד במיליוני דולרים, אז לא ברור מדוע ילדי חוששים לרכושי הרב".
עו"ד סולן פנתה לבית המשפט וביקשה מינוי מומחה מטעמו. פסיכיאטר בדק את האם והבהיר בצורה המפורשת ביותר: האישה שפויה, חדה ואינטליגנטית. הוגשה בקשה לביטול העיקולים וחיוב הוצאות לדוגמא נגד הילדים. האישה טענה בבית המשפט. "אנחנו באמת אוהבים אז מה אם הוא צעיר מידי. ממה חששו ילדי מהוצאת כספים מופרזת ואם הייתי משקיעה בניתוחים אסתטיים, זה היה עולה הרבה יותר. אני מתביישת בהתנהגות ילדי".