ג׳יין הוקינג, יועצת מערכות יחסים מובילה עונה לאישה שמתמודדת עם משבר זוגי. הבעיה החלה כהפתעה תמימה אך התפתחה למתח מתמשך במערכת היחסים.
"ליום ההולדת שלי, פינקתי את עצמי במשהו כיפי: צעצוע מין. זה לא בדיוק חדשות מרעישות. כל אישה שאני מכירה יש לה אחד במגירת השידה ליד המיטה". אך הבעיה החלה כהפתעה חפה מפשע אך התפתחה במהירות למתח מתמשך: "אבל אני מודה שזה אחד קצת יותר גדול מהארוס שלי. לא בצורה אבסורדית, אבל מספיק כדי לזעזע את האגו שלו".
התגובה הייתה מיידית ומטרידה: "ברגע שהוא ראה אותו, הוא השתנה. מה שהתחיל כהפתעה שובבת הפך לשתיקה מביכה. הוא עשה בדיחה על הצורך 'להתחרות עם הדבר הזה' ולא נגע בי מאז".
למרות כל הניסיונות להרגיע את המצב, הנזק כבר נעשה: "ניסיתי להרגיע אותו, אפילו הסרתי את הצעצוע לגמרי, אבל עכשיו אני הולכת על קליפות ביצים. איך אני גורמת לו לראות שזה לא על להחליף אותו, זה על ליהנות מאיתנו יותר?"
יועצת מערכות היחסים ג'יין הוקינג מגיבה בחריפות למקרה שהיא מכנה "דילמה מודרנית קלאסית":
"אה, כן. הדילמה המודרנית הקלאסית: אישה מכניסה מכשיר מיני רגיל לחלוטין, מומלץ רפואית ומופעל על ידי סוללות לחדר השינה ופתאום אנחנו עמוק במשבר גבריות".
היועצת מבהירה מיד שהבעיה לא טמונה באישה או בצעצוע עצמו: "קודם כל: זה לא את וזה בוודאי לא הצעצוע. זה הפחד הבלתי נאמר, בן מאות שנים, שאם אישה יכולה להגיע לאורגזמה בלי גבר, היא עלולה להתחיל להבין כמה משקל מת היא סחבה".
הוקינג ממשיכה להדגיש את חוסר ההיגיון בחשש הגברי: "אבל בואו נהיה ברורים, רבותיי: צעצוע זה לא בעל. הוא לא עושה כביסה, הוא לא יכול לגרום לך לצחוק, והוא לא מביא לך גרביים כשקר לך ברגליים. הוא גם לא יודע איך להכין בשר על האש".
במקום לראות איום, היועצת מציעה נקודת מבט אחרת לגמרי: "אבל מה שהוא כן יכול לעשות זה לשפר את הסקס בשבילך, מה שאם הוא לא היה כל כך מסובך בגאווה שלו, היה win-win. כי את מקבלת יותר הנאה, מה שאמור להביא לו הנאה. זה לא אמור להיות איום - זה אמור להיות כיף לכולם".
היועצת מציעה גישה יצירתית לפתרון הבעיה: "חשבת להשתמש בו על עצמך מולו? כמו הופעה סקסית? אני יודעת שהרבה בחורים מתרגשים מזה - או לפחות כך שמעתי".
למי שלא מתרגשת מהגישה הראשונה, יש אלטרנטיבות ברורות: "עכשיו, אם מופע סקס חם בסגנון מדונה זה לא הסגנון שלך, יש לך עוד אפשרות: תושיבי אותו (בגדים אופציונליים) ותסבירי לו שאורגזמות לא מגיעות רק באריזה מסודרת אחת של פין. הן יכולות להיגרם ממגוון דברים. השתמשי בצעצוע לבד ותני לו להצטרף כשהוא מוכן להתנהג כמו מבוגר".
היועצת מסיימת בהערה חדה שמציבה את הבעיה בפרספקטיבה: "תזכרי את זה: כל גבר שרואה דילדו כתחרות מעריך יתר על המידה את היכולת של הצעצוע לגנוב את הלב שלך. אז תטעני את הסוללות ותנהלי את השיחה".