שנון מתארת כיצד בשלב מסוים מספר הטלפון שלו התנתק לפתע, והחשד התגבר. רק לאחר שפנתה לבנק ולמלון שבו לכאורה הוזמנה החופשה, התברר שמעולם לא נעשתה הזמנה.
שבועות לאחר מכן, באופן אכזרי במיוחד, הארקינס שלח לה תמונה של שק מלא מזומנים וטען שהוא עומד להחזיר לה את כספה. הוא קבע איתה מפגש - אבל מעולם לא הגיע.
במשך שש שנים הארקינס פעל ברחבי סקוטלנד, התחזה לאיש עסקים מצליח, ושלח לנשים צילומי מסך של יעדים חלומיים כדי לגרום להן להעביר לו כספים. הוא עודד נשים לקחת הלוואות, השתמש במניפולציות, איומים ושליטה - והכול כדי לממן את אורח חייו המפואר.
שנון, שהצליחה בסופו של דבר לקבל את כספה בחזרה, מספרת שהיא עדיין חשה אשמה משום שחלק מהקורבנות לא זכו לצדק. כיום היא מפעילה קמפיין גיוס כספים כדי להחזיר לנשים חלק מכספן שנגנב.
לדבריה, היא מבקשת להשתמש בכאב שלה כדי להעצים נשים אחרות: "רציתי לסיים את הסיפור בדרך יפה - לעזור לקורבנות להחזיר חלק מהכסף וליצור זיכרונות חדשים".
שש שנים אחרי המקרה, שנון מעודדת נשים שנפלו בהונאות רומנטיות להתלונן: "אנשים חושבים שנתת כסף בלי לפגוש את האדם, אבל כולן היו במערכת יחסים אמיתית איתו. הוא פשוט שיחק בכולן". היא מודה כי הסיפור גרם לה לחוסר אמון כללי בגברים: "אני מאמינה שהוא פסיכופת. זה לא שכל הגברים כאלה - אבל קשה לי לסמוך שוב".