עם התקרבות עונת החגים, דיילת האוויר נואל, בת 25, חושפת איך נראה חג המולד בגובה 30 אלף רגל - והסיפורים שלה מראים שחלק מהנוסעים בהחלט שייכים ל"רשימת הילדים הרעים" של סנטה.
לדבריה, אחד הנוסעים הקבועים שטס תמיד במחלקת עסקים יצר איתה קשר באונליפנס - ובטיסה האחרונה אף נתן לה קופסת שוקולד כמתנת חג. אחרים ניסו לשלוח לה פתקים - ולפעמים גם בקשות נועזות. "צלם אחד אמר שהוא רוצה לעשות לוח שנה של דיילות ושהוא חייב אותי כהפתעת דצמבר שלו," סיפרה. "אני די בטוחה שהוא פשוט רצה לראות אותי עירומה."
גם בקשות מוזרות לא חסרות: “מישהו ביקש את הגרביים שלי אחרי הטיסה כי הוא ‘בודד’ וזו תהיה ‘מתנת חג המולד הטובה ביותר’”. לדבריה, היא דווקא התרגשה.
למרות שנפרדה לאחרונה מארוסה ותעבוד יותר מהרגיל בחג, נואל מספרת כי היא והדיילות האחרות מנסות להפוך את האווירה למהנה: “אנחנו שרות, הנוסעים מצטרפים, ומחלקות שוקולדים. זה הפך למסורת שלי.”
בשנה שעברה ילד קטן העניק לה עוגיית חג מולד שסבתו הכינה - ואביו, שהוגדר כ"חתיך", קרץ לה: “הרגשתי את ריגושי חג המולד,” סיפרה.
נואל מספרת שגם הבדיחות החוזרות של נוסעים לא פוסקות בתקופה זו: “‘אני יכול להיות הסנטה שלך?’ או ‘סנטה היה פעם במועדון ה־30,000 רגל?’ שמעתי את זה מיליון פעם". אך שיא ההפתעה הגיע מנוסע שהיה מחופש ממש לסנטה - וביקש שתשב לו על הברכיים. “הכול בצחוק,” היא מדגישה, “ואני כבר מחכה לטיסות החג הקרובות.”