גילתה ששדיה לא מפסיקים לגדול - ובנתה אימפריה כלכלית: "עשרות אלפי שקלים בחודש"

טיאנה מון גילתה שהיא סובלת מגיגנטומסטיה – מצב נדיר שגורם לצמיחה מואצת של חזה. למרות הרזיה, הוא גדל מ־L ל־M ומאוחר יותר ל־34NN, והיא שוקלת ניתוח הקטנה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
טיאנה מון
טיאנה מון | צילום: רשתות חברתיות
2
גלריה

כשהיא החלה להתסכל על תופעת צמיחת החזה והשלכותיה, היא פנתה לאינטרנט ולקבוצות דיון רפואיות, שם נתקלה באנשים אחרים הסובלים מאותה מחלה. רופא המשפחה שלה אישר את החששות שלה, וביולי 2025, היא אובחנה עם גיגנטומסטיה. טיאנה נאלצה להתמודד עם הקשיים במציאת חזיות מתאימות, והייתה נאלצת לקנות את הגדלים הגדולים ביותר ולעיתים סבלה מכאבים וזיהומים באזור.

טיאנה מון
טיאנה מון | צילום: רשתות חברתיות

לאחר שעברה ניתוח קיצור קיבה פרטני בנובמבר 2025, טיאנה אמנם ירדה במשקל, אך גידול השדיים המשיך, ובסופו של דבר חזהה הגיע לגודל NN. היא שוקלת כעת ניתוח הקטנת חזה, אך מודעת לכך שאין "הבטחה" שהרקמה לא תגדל מחדש. בנוסף לכך, טיאנה מקבלת תגובות רבות ומזלזלות ברשתות החברתיות, בהן מאשימים אותה שהיא לא פועלת להקטין את חזהה ושהיא "מבקשת תשומת לב". עם זאת, היא ממשיכה לחשוב על היתרונות הכלכליים הקשורים במצב הרפואי שלה, תוך שהיא מרוויחה כ־10,000 ליש"ט בחודש מהמעריצים שלה.

תגיות:
חזה
/
שדיים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף