הורידה טינדר בצחוק - והודעה אחת מוזרה שינתה לה את החיים לנצח

אישה אחת הורידה טינדר כבדיחה בין חבריה, קיבלה הודעה חריגה מגבר זר, אשר למרבה הפתעתה הובילה לבסוף למערכת יחסים רצינית ולנישואים בני חמש שנים

לוגו מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
הודעה אחת מוזרה בטינדר הובילה לנישואים
הודעה אחת מוזרה בטינדר הובילה לנישואים | צילום: שאטרסטוק
3
גלריה

אישה שהורידה את אפליקציית טינדר כבדיחה יחד עם חברים לא דמיינה שהמהלך הזה יהפוך לסיפור אהבה אמיתי - ואף לנישואים. בכתבה שפורסמה ב"דיילי מירור" מתואר כיצד מפגש מקרי דרך הודעה קצרה במיוחד הוביל לזוגיות מתמשכת של חמש שנים. עוד מצוין, כי הסיפור הפך לאחד מני רבים המעידים על שינוי דרמטי בעולם הדייטינג המודרני.

האישה סיפרה כי בשנת 2016 הורידה את טינדר בצחוק, בעיקר בזמן עבודתה החלקית, וכי לא התייחסה לאפליקציה ברצינות. עם זאת, עולם ההיכרויות כפי שמתואר בכתבת ה־דיילי מירור הולך ומשתנה, כאשר יותר אנשים פונים לאפליקציות כמו טינדר ובאמבל במקום היכרות פנים אל פנים.

טיפים מנצחים למציאת אהבה באפליקציית היכרויות
טיפים מנצחים למציאת אהבה באפליקציית היכרויות | צילום: FREEPIK

היא סיפרה, כפי שצוטטה: "לא הייתי נכנסת לאפליקציה אלא אם הייתי בעבודה. יום ראשון אחד ראיתי הודעה מגבר בגובה 1.93 שכתב ‘מה שלומך ביום רביעי' ואמרתי ‘יום ראשון שלי היה מצוין תודה' וזהו".

למרבה ההפתעה השניים המשיכו להתכתב, נפגשו, התאהבו ולבסוף נישאו - וכבר חמש שנים שהם יחד. בכתבה נוספו גם תגובות של משתמשים אחרים באתר רדיט, שסיפרו על סיפורי הצלחה דומים מאתרי היכרויות כמו eHarmony, חלקם עם מערכות יחסים שנמשכות מעל עשור ואף שני עשורים.

נציין כי eHarmony הינה אפליקציית היכרויות בתשלום, שמבוססת על שאלון התאמה אישי, ומטרתה לשדך בין אנשים שמחפשים זוגיות ארוכת טווח לפי התאמה באופי וערכים.

אפליקציית היכרויות, אילוסטרציה
אפליקציית היכרויות, אילוסטרציה | צילום: אינג'אימג'

אחד מהם סיפר: "אני ואשתי הכרנו ב-eHarmony לפני 21 שנה. תמיד אני אומר שזה היה ה־35 דולר הכי טובים שהוצאתי בחיים..". משתמש אחר הוסיף: "האתר עשה עבודה מדהימה בהתאמה בינינו... אנחנו יחד כבר יותר מ־15 שנה". ואחר אמר: "הכרנו לפני 10.5 שנים, הדייט הראשון היה חלום, ומיד הבנו שזה זה".

בסיום הובא ציטוט נוסף: "הקטע המצחיק הוא שאף אחד מאיתנו לא שילם, התחברנו באחד מסופי השבוע של ההודעות החינמיות ואז עברנו לפייסבוק כדי לתאם מפגשים".

תגיות:
אהבה
/
זוגיות
/
היכרויות
/
טינדר
/
אתרי שידוכים
/
גבר ואישה
/
באמבל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף