היא זרקה אותו, נשארה בדירה היקרה - ועכשיו רוצה שיחזור לשלם

אחרי הפרידה היא התעקשה להישאר בדירה ששכרה בולע 65% מהכנסתה. כשהתשלום הראשון הכניס אותה ללחץ, היא האשימה את האקס שעזב וטענה שהם היו צריכים להמשיך לגור יחד ולנסות להציל את הקשר

לוגו מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
פרידה, אילוסטרציה
פרידה, אילוסטרציה | צילום: אינג אימג'
3
גלריה

פרידה של זוג צעיר הסתבכה במהירות למאבק על כסף, דירה ואחריות אישית, לאחר שהאישה התעקשה להישאר לבדה בנכס יקר - וכעת מאשימה את האקס שעזב אותה עם שכר דירה שכמעט מחסל את המשכורת שלה.

שכר דירה
שכר דירה | צילום: SXC

לדבריו, הוא הזהיר אותה מראש שהמהלך עלול להסתיים רע. שכר הדירה מגיע לכ-65% מהכנסתה, ולאחר תשלום החשבונות יישארו לה במקרה הטוב כ-200 דולר בחודש. לשם השוואה, עבורו אותה דירה עלתה כ-35% מהכנסתו והשאירה לו יותר מאלף דולר פנויים.

הוא הציע לעזור לה למצוא דירת סטודיו, יחידת מרתף או מקום זול יותר, שבו שכר הדירה יעמוד על כ-35% עד 45% מהכנסתה. היא סירבה בטענה שדירת סטודיו קטנה מדי עבורה, עבור חפציה ועבור החתול. גם מגורים עם שותפים ירדו מהפרק בעקבות חוויות רעות בעבר, וחזרה לבית הוריה אינה מעשית משום שהם גרים כשלוש שעות מהעיר.

דירות, שכירו
דירות, שכירו | צילום: Lior Mizrahi/Flash90

התגובות ברשתות החברתיות היו חדות במיוחד. רבים טענו שהרצון שלה לחדש את הקשר נשמע פחות כמו געגוע ויותר כמו ניסיון להחזיר את מי ששילם חלק מהחשבונות. אחרים המליצו לו לנתק קשר ולהבהיר שההחלטות הכלכליות שלה כבר אינן באחריותו.

חלק מהמגיבים העלו חשש מעשי יותר: האם שמו עדיין מופיע בחוזה והוא עלול להישאר אחראי לחוב. הגבר הבהיר כי החוזה הועבר אליה באופן רשמי וכי חברת הניהול מודעת לכך שעבר לנכס אחר. מבחינת הגולשים, הפרידה כבר הושלמה - ורק החשבון היקר נשאר מאחור.

תגיות:
שכר
/
מערכת יחסים
/
פרידה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף