סלח לי אבי כי חטאתי: תקף חברתו עם גרזן כי בגדה בו עם כומר

התגובות לבגידה הן שונות ומגוונות, יש מי שיזרקו את בני הזוג הבוגד, אחרים יעשו לו שיימינג בפייסבוק, ואלו שממש איבדו את זה יתקפו את בני הזוג עם גרזן

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין
2
גלריה

תאפאדווזה מגוראני, 31,מהכפר מאנונו בזימבבואה, איבד את זה לחלוטין כאשר הוא חשד שחברתו, פוסטינה צ'ארי, בוגדת בו. העניין העלה עוד יותר את חמתו כאשר גילה שהגבר עמו היא בוגדת הוא לא אחר מאשר הכומר המקומי, ועל כן תקף אותה באמצעות גרזן. הסיפור רק הולך ומסתבך מכאן ואילך. מגוראני הגיע לדיון בבית המשפט באשמת תקיפת חברתו, כיוון שחשד שבגדה בו עם הכומר  טאמבונה מאיומאבי מכנסיית זאשימיסו זאזאפיסטורי. ליתר דיוק, הוא הכה בראשה בעזרת הידית של הגרזן, ויש לומר שמזל שהוא לא תקף אותה עם צידו השני של הגרזן, כיוון שאז היה מועמד לדין בגין רצח.

תקף את חברתו עם גרזן. צילום דרך דרך טוויטר
תקף את חברתו עם גרזן. צילום דרך דרך טוויטר | תקף את חברתו עם גרזן. צילום דרך דרך טוויטר

הדיון בנוגע לאירוע משונה זה יתחדש שוב ב-15 באפריל, כדי לאפשר למגרוני לעבור בדיקה פסיכיאטרית. אולי בהזדמנות זו כדי להעביר את שלושת המשתתפים בדיקה שכזו, וגם אשפוז לא יזיק להם.

תגיות:
בגידה
/
גרזן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף