"שטויות": אורי גלר טען שגילה מידע על רצח קנדי והותקף ברשת בבריטניה

הבדרן הישראלי התארח בתכנית בוקר בממלכה והסביר כי "ה-CIA ביקש פרטים על האירוע והצלחתי לעשות זאת, אני תוהה אם זה יתגלה". הגולשים הגיבו: "ממש חסר טעם"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אורי גלר
אורי גלר | צילום: אריאל בשור

גלר בן ה-70 טען כי "בתחילת שנות ה-70, הכישורים או הכוחות שלי, איך שתרצו לקרוא לזה, נבדקו על ידי ה-CIA. לדבריו, "היו לי מיומנויות רבות עוצמה, וסוכן ה-CIA שהיה מופקד על תשאולי, ביקש בקשה מוזרה מאוד - הוא רצה שאביא מידע על רצח קנדי לפני שהוא קרה".

לטענתו, "הצלחתי להתפתל לעבר האנשים הנכונים, שאלתי שאלות, השתמשתי בכוחות והגעתי למסקנה מדהימה, אני תוהה אם זה יתגלה היום". כשמגיש התוכנית בן שפרד הפציר בו לגלות מה הייתה התגלית המזעזעת, סירב גלר לחשוף אותה. "אני פשוט לא אדבר על זה, אם זה יתגלה זה יהיה מדהים".

הצופים לא התרשמו מהראיון, בלשון המעטה, וטענו בטוויטר כי גלר משקר. "אז לא למדנו שום דבר אחריו הראיון של אורי גלר, ממש חסר טעם", אמר אחד הצופים, בעוד אחר כתב: "אם אורי כל כך טוב, למה יכול לגלות לנו באופן טלפתי מה הוא גילה?". צופה נוסף סיכם: "איזה שטויות".

תגיות:
בריטניה
/
אורי גלר
/
רצח קנדי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף