שדד חנויות פרחים, מרכולת ואישה - כשהוא חמוש בשוקולד בלבד

עבריין שביצע שוד מזוין באמצעות שוקולד יבלה זמן רב מאחורי הסורגים, חמישה חודשים בלבד לאחר שהשתחרר ממאסר קודם. לא ברור אם הספיק לאכול את החטיף

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שוקולד מסוכן. השתמש בחטיף בתור נשק
שוקולד מסוכן. השתמש בחטיף בתור נשק | צילום: רויטרס
2
גלריה

על פי חדשות RT, העבריין בן ה-26, ביצע את פשעיו תוך שהוא מכוון את החטיף שהחביא בתוך שקית פלסטיק, כאילו היה אקדח. הוא הצליח לשדוד בדרך זו שלוש חנויות פרחים, מרכולת ואישה, לפני שהמשטרה הצליחה לעצור אותו. להגנתו, טען הצעיר בבית המשפט, כי היה זקוק לכסף כדי לנסוע מטומסק לביתו, הנמצא כ-5,000 ק"מ מהעיר. לצערו, הוא גם נכשל במשימה וגם נתפס על חם. מביך.

השופט לא התרגש מהסיפור וגזר עליו עונש כבד של שש שנות מאסר בפועל. על פי החוק ברוסיה, אם אדם שדד באמצעות נשק מזויף ניתן להעניק לו עונש קל כגון חמש שנות עבודות שירות ללא מאסר בפועל, אך במקרה זה השופט החליט להעניק לעבריין עונש כבד יותר, בשל עברו המפואר. לא רק זאת, מקרי השוד התרחשו חמישה חודשים בלבד לאחר שחררו ממאסר קודם בכלא. עונש המאסר טרם נכנס לתוקף, ולא ידוע אם העבריין ינסה לערער על חומרת הדין.

איים על אנשים עם שוקולד. צילום: אינגאימג
איים על אנשים עם שוקולד. צילום: אינגאימג | איים על אנשים עם שוקולד. צילום: אינגאימג
תגיות:
רוסיה
/
שוקולד
/
שוד
/
חטיף סניקרס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף