ארבעים ימים בלבד לאחר שנישאו, סמאייה הבינה שעשתה טעות מרה כשנישאה לבעלה אחמד. השניים התחתנו במסגרת נישואים מוסדרים מראש, לאחר שיצאו יחד חודשיים בלבד. הזמן הזה, מסתבר, לא הספיק כדי לחשוף צד מכוער מאוד באישיות של אחמד.
בבית המשפט זאנאנירי במצריים, סיפרה סמאייה בת ה-30 שרק לאחר החתונה הבינה אל מי נישאה. כבר ביום הראשון כזוג נשוי, אחמד סיפר לסמאייה שהוא שונא לצאת לבלות כי לדעתו מדובר בבזבוז כסף. היא התייחסה לזה בביטול, ולא הבינה עד כמה הוא רציני, אבל בכל יום שעבר הוא הראה לה שוב ושוב עד כמה הוא לא אוהב להוציא כסף, והיחסים שלהם התדרדרו במהרה.
סמאייה אמרה לחבר השופטים שהיא לא מבינה למה אחמד, מורה במקצועו, כל כך דואג לכסף, וציינה שהוא מרוויח מספיק בשביל לכלכל את שניהם. על פי הדיווחים המקומיים, היא הסבירה שהוא לא מוכן להוציא כסף על דבר, כולל אוכל.
כך למשל, לפני שהוא יוצא לעבודה הוא בודק כמה פרוסות לחם נשארו, כדי שידע אם חסרות פרוסות כשהוא חוזר. סמאייה סיפרה שפעם אחת לאחר שיצא לעבודה אכלה פרוסה, וכשאחמד חזר הוא ספר אותן שוב ורתח מזעם כשהבין שאחת מהן חסרה. הוא הסביר לה בכעס שמותר לה לאכול רק אורז ואטריות במהלך השבוע ולחם רק בסוף השבוע.