קניבליזם מחריד: גבר נרצח בידי אדם שהכיר באפליקציית היכרויות לגברים

חקירת היעלמותו של גבר מגרמניה הפכה לחקירת רצח, אחרי שהתגלה כי הוא נרצח בידי מורה למתמטיקה שהכיר דרך האינטרנט. המורה האכזרי תקף אותו, הרג אותו, פשט את בשרו מגופו והשליך את עצמותיו בפארק

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
רצח, אילוסטרציה
רצח, אילוסטרציה | צילום: ingimage ASAP
2
גלריה

הקורבן, סטפן טרוגיש בן ה-44, נעדר כבר מתחילת חודש ספטמבר, כך דווח למשטרה על ידי שותפיו בדירה. לדבריהם, הוא עזב את ביתו קצת אחרי חצות לפגישה רומנטית עם גבר שהכיר דרך הרשת, אך מעולם לא חזר. המשטרה טוענת כי מהחקירה עלה שהחשוד ברצח, סטפן ר', חיפש באינטרנט תוכן שקשור בקניבליזם ואף נמצא בשורת החיפוש שלו "האם אדם יכול לשרוד אחרי שאיבר מינו נכרת?", כך דווח בעיתון הגרמני הנפוץ Bild.

סטפן ר', הקניבל שרצח את טרוגיש
סטפן ר', הקניבל שרצח את טרוגיש | צילום: צילום מסך יוטיוב

כבר השוטרים הגיעו אל ביתו של סטפן ר' הם מצאו מסור עצמות עליו דם אנושי וחומרים כימיקלים שונים. לטענת החשוד, הוא השתמש במוצרים על מנת ליצור סבון, אך עם זאת, על פי הדיווח בעיתון המקומי Berliner Morgenpost, נמצאו בדירתו גם עקבות דמו של הקורבן. בנוסף, נמצאו שיחות אינטימיות בין שני הגברים, שהכירו דרך אתר היכרויות בין גברים הומואים.

"לחשוד היה עניין בקניבליזם", אמר דובר משרד התביעה, מרטין סטלטנר והוסיף כי בעקבות הימצאות העצם נטולת הבשר, וראיות נוספות, קיים חשד כי טרוגיש היה קורבן של קניבל. הבוקר, המשטרה מסרה כי העצמות נבדקו וכי הן שייכות בצורה ודאית לטרוגיש. לאחר שנמצאו הראיות, החקירה סביב היעלמותו של טרוגיש הפכה לחקירת רצח. בימים אלו, סטפן ר' מוחזק במעצר בחשד לרצח על רקע מיני.

תגיות:
רצח
/
גרמניה
/
להט"בים
/
קניבליזם
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף