סערה באוויר: קטטה אלימה פרצה בין הטייס לאחת הדיילות

הערה קטנה שזרק הטייס לאחת הדיילות במהלך הטיסה הוביל לוויכוח סוער, שהפך לאירוע אלימות קשה, ולבסוף גרם לכך שהדיילת שברה את זרועה והטייס איבד שן

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
תמונה מתוך האירוע שהודלפה לרשתות
תמונה מתוך האירוע שהודלפה לרשתות | צילום: רשתות חברתיות
2
גלריה
מטוס חברת דונגהיי איירליינס
מטוס חברת דונגהיי איירליינס | צילום: Getty images

כשהטייס יצא מתא השירותים הוא העיר לחברת הצוות כי "אינה מבצעת את עבודתה כראוי ומאיימת על בטיחות הטיסה", כך דיווחו עדים לתקשורת המקומית. לאחר ההערה, התפתח ויכוח שבמהירות יצא משליטה הפך לאלימות פיזית קשה והסתיים בכך שהדיילת שברה את זרועה ואילו הטייס איבד שן. לאחר ששמועות על האירוע, שהתרחש כ-50 דקות לפני הנחיתה, החלו לצוף ברשתות החברתיות, לחברת התעופה לא נותרה ברירה אלא להגיב בנושא.

מחברת התעופה נמסר בהצהרה, המתייחסת לטיסה DZ6297 מנאנטונג לצ'יאן, כי היא מאשרת את התקיפה והאירוע. "החברה ייחסה חשיבות רבה למריבה בין אנשי הצוות במהלך הטיסה וביצעה אימות פנימי קפדני. כמו כן, אנשי הצוות המעורבים הושעו מתפקידם כדי להבטיח את בטיחות הנוסעים", נכתב בהצהרה. עוד דווח כי חברת התעופה מבצעת בירור משמעתי ויישור קו עם כלל אנשי הצוות בעקבות האירוע.

תגיות:
סין תעופה
/
אלימות
/
מטוס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף