רוצי הולי, רוצי: הכלבה שהצטרפה אל מירוץ שליחים וכבשה את המסלול

בעיצומה של תחרות ריצה בתיכון קטן ביוטה, כלבה קטנה בחרה לבעליה והצטרפה בנחישות אל המסלול. הסרטון של התקרית הפך לוויראלי וכבש את הרשת | צפו

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
לפני קו הסיום
לפני קו הסיום | צילום: צילום מסך מתוך רויטרס
walla video test11 | צילום:

בזמן שלייני רצה במלוא הכוח על המסלול, כלבה בשם הולי הצטרפה אל המירוץ ועקפה אותה תוך שניות ספורות. בראיון לתקשורת המקומית, לייני סיפרה כי באותו השלב היא החלה לשמוע את הקהל מריע בעוצמה שהלכה והתעצמה והייתה בטוחה כי אחד המתמודדות האחרות מתקרבת אליה מאחור. "שמתי לב שהקהל השתגע", אמרה לייני ל-KSL.TV והוסיפה: " אבל לא חשבתי שמדובר בכלבה שם מאחורי".

כמו כן, לייני הגיעה אמנם במקום הראשון בתחרות, אך הכלבה הולי היא שחצתה ראשונה את קו הסיום, ממש רגעים לפניה. בעליה של הולי סיפרו כי הם הגיעו לצפות במירוץ, אלא שאז הולי התנגדה, משכה את הרצועה שלה וזינקה קדימה. בנוסף, הבעלים התנצל על התנהגותה של הולי, אך לייני דווקא צחקה וטענה כי מדובר ב"חוויה מהנה".

תגיות:
מסלול מירוצים
/
כלבה
/
יוטה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף