זהירות גמלים בדרך: החיה שמסכנת את תושבי הדרום, עכשיו גם במרכז | צפו

אחרי אין ספור תלונות שהגיעו למשטרה בשנים האחרונות על שוטטות גמלים בכבישים בדרום הארץ, הבוקר הם נצפו גם באזור התעשייה בלוד. סעו בזהירות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הגמלים באזור התעשייה בלוד
הגמלים באזור התעשייה בלוד | צילום: עמאר אסאדי בטלגרם
walla video test11 | צילום:

בסרטון אפשר לראות שלושה גמלים, כאשר שניים מתוכם עומדים בצד הדרך ואילו אחד מהם חוצה את הכביש מבלי להתחשב ברכבים המתקדמים לכיוונו. במקרה הזה היה הרבה מזל ואפשר היה להבחין בגמל מרחוק, מה שאפשר למשתמשי הדרך להימנע מתאונה עם החיה הדו-דבשתית שמתהלכת בחופשיות על הכביש.

"גמלים משוטטים מסכנים את ציבור הנהגים כשהם חוצים את הכביש מכל הכיוונים. סעו בזהירות", נכתב באזהרה לצופים, במידה ויגיעו במהלך היום לאזור. כמו כן, לפני כשנה פורסם לראשונה על מיזם חדש שעתיד להילחם בסוגיית הגמלים, שהפכו כבר למטרד וסכנה אמיתית. מדובר במיזם בשיתוף יואב לודמר, מנכ"ל ומייסד חברתSmbit ושל איימן אל סעיד, מפתח תוכנה בחברת MD Clone. המטרה הפרויקט זה היא לפתח אפליקציה, המובססת על תדר רדיו הנקרא "לורה", שיוכל להתריע מפני גמלים בדרך. אבל עד שהמיזם המדהים יצא לפועל, סעו בזהירות!

תגיות:
לוד
/
גמלים
/
אזור תעשייה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף