תראו עד הסוף: בת תשע נאבקה בשודד והצילה את אמה

כשהשודד ניסה לחטוף את התיק של האם באיומים, בתה הקטנה לא היססה ומיד זינקה עליו ונאבקה בו. אחרי שהפושע נתפס התברר כי הוא בדיוק השתחרר מהכלא בגין אישומים דומים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ג'ורני בת התשע קיבלה תעודת הוקרה
ג'ורני בת התשע קיבלה תעודת הוקרה | צילום: West Palm Beach Police Department

בתיעוד מהאירוע אפשר לראות את הגבר רץ במהירות ותופס את תיק הצד של האם, תוך שהוא מנסה לחטוף אותו ולהימלט. בזמן שהאם, דניאל מובלי, ניסתה להיאבק בשודד, ג'ורני הגיבה במהירות והחלה להכות אותו בחוזקה. "הרמתי את מבטי וראיתי את הבחור מסתער עליי. הוא איים 'לפוצץ' אותי אם לא אשחרר את התיק, ובגלל שלא ידעתי אם באמת יש לו נשק העדפתי לשחרר", סיפרה האם.

בשלב זה ג'ורני התערבה וסיפרה: "נלחמתי בחזרה. הכתי אותו בראשו". גם אחרי שהשודד כבר הצליח לגנוב את החפצים ג'ורני המשיכה לרוץ אחריו, בעוד אחרים שהיו בחניון מחוץ לסופרמרקט נדהמו למראה עיניהם. השודד, שהתגלה בתום האירוע כג'קסון דמטריוס, נעצר והואשם בניסיון שוד ובאלימות, וזו לא הייתה הפעם הראשונה בקריירת הפשע שלו.

לדברי משטרת ווסט פאלם ביץ' המקומית, דמטריוס שוחרר מהכלא רק בספטמבר האחרון בגין אישומים דומים. בתום האירוע התקיים אירוע הוקרה לכבוד בת התשע, שהפגינה אומץ ונחישות יוצאי דופן. באירוע ג'ורני קיבלה תעודת גבורה מהשוטרים.

תגיות:
פלורידה
/
שוד
/
אם ובתה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף