זייפה את החטיפה של עצמה ואיימה על בן זוגה: "תענה, אחרת..."

משתמשת טיקטוק חשפה את הרגע בו הייתה בת 12 והחליטה לביים את החטיפה של עצמה - והכל בשביל תשומת לב. הסרטון הזה נצפה כבר כ-14 מיליון פעמים - וגם אתם חייבים לראות את זה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
זייפה את החטיפה של עצמה בשביל תשומת לב
זייפה את החטיפה של עצמה בשביל תשומת לב | צילום: צילום מסך טיקטוק
זייפה את החטיפה של עצמה בשביל תשומת לב (צילום: טיקטוק) | צילום:

בסרטון הטיקטוק שצבר כ-14 מיליון צפיות, שיתפה קלוג כי בגיל 12 היא החליטה לנקוט בצעד קיצוני ולביים את חטיפתה, כדי לשכנע את החבר שלה לענות לה. על הסרטון נכתב: "כשזייפתי שנחטפתי בגיל 12 כדי שחבר שלי יענה לי בפייסטיים". מיד לאחר מכן היא חשפה את התמונה המבוימת שנשלחה לחבר - בה היא נראית קשורה לכיסא באמצעות רצועת התיק שלה, אזוקה ברגליה באמצעות סרט קשיח לשיער ובפיה חולצה עם חוטים ורודים שנועדה לכאורה למנוע ממנה לצעוק לעזרה.

הסרטון הויראלי צבר כ-30 אלף תגובות ממשתמשים שמצאו את "החוויה הטראומתית" די מצחיקה. "זה נראה כמו פרק מ-iCarly", כתבה אחת בתגובה ואחרת הוסיפה: "את אייקון". אחרים מיהרו להתלוצץ על הקיר הסגלגל מאחוריה. "קירות סגולים? היית צריכה להצטלם במרתף או במוסך", כתב אחד בתגובה, בעוד אחרת הוסיפה: "בגיל 12?? וואו, יש לי כל כך הרבה מה ללמוד ממך".

מאוחר יותר קיארה השיבה לשאלות הצופים עם סרטון נוסף בו הציגה את השיחה שקיימה עם החבר שלה, ווקר, במיילים. בהודעה הראשונה היא כתבה לו: "אם אי פעם תרצה לראות אותה שוב... תענה לפייסטיים שלי עוד מעט... אחרת". לזה הוא הגיב: "מוזר". הוא כנראה השתכנע והוסיף: "מה עשית לקיארה?". והיא השיבה: "היא קשורה לכיסא שלי...". על כך הגיב החבר: "אתה מפחיד אותי", כאילו האמין באמת שחברתו הצעירה נחטפה באמת.

תגיות:
חטיפה בדויה
/
ויראלי
/
טיקטוק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף