דרמה בינלאומית: תינוק פג שנחטף מבית חולים אותר במדינה אחרת

דרמה בינלאומית: זוג צעיר נעצר בחשד לחטיפת תינוק פג מבית החולים. צו חיפוש בינלאומי הוביל לאיתור התינוק הזקוק לטיפול רפואי דחוף

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
תינוק בוכה בבית החולים
תינוק בוכה בבית החולים | צילום: אינג אימג'
3
גלריה
תינוק
תינוק | צילום: iStock

החשודים בחטיפה הם הוריו של התינוק - אביו בן ה-23 ואמו בת ה-25. השניים נעצרו היום (שישי) במלון במרכז אמסטרדם בעקבות צו חיפוש בינלאומי שהוצא נגדם. "התינוק נמצא כעת בבית חולים לקבלת הטיפול הרפואי לו הוא זקוק", נמסר ממשטרת אמסטרדם.

על פי הרשויות הצרפתיות, סנטיאגו, שהיה בן 17 ימים בלבד בעת חטיפתו, זקוק לטיפול רפואי מתמשך. המשטרה הצרפתית הוציאה ביום שלישי התרעה דחופה שכללה את תמונות ההורים החשודים, מה שהוביל בסופו של דבר לאיתורם המהיר.

משטרת אמסטרדם נמנעה ממסירת פרטים נוספים על המקרה, בציינה כי החקירה מובלת על ידי הרשויות הצרפתיות. טרם נמסר מה הניע את ההורים לחטוף את תינוקם ולהבריח אותו להולנד.

תינוק
תינוק | צילום: אינגאימג
תגיות:
פגים
/
חטיפה
/
תינוק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף