"פלרטט אפילו עם המטפלת הזוגית": בעל מהמרכז מואשם בהתמכרות לבגידות

האישה ידעה שבעלה בוגד סדרתי, על אף שמעולם לא תפסה אותו על חם. היא ניסתה לתת הזדמנות ולגשר על המחלוקות בזוגיות, אלא שאז, לטענתה, הבעל החל למתוח את הגבולות גם עם המטפלת הזוגית

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
טיפול זוגי, אילוסטרציה
טיפול זוגי, אילוסטרציה | צילום: ingimage ASAP

בני זוג בתחילת שנות הארבעים לחייהם הצליחו במשך שנים להקים משפחה לתפארת, הביאו לעולם שלושה ילדים וצברו הון בלתי מבוטל, בעיקר בגלל עיסוקו של הבעל בעולם ההייטק והיכולת שלו לחבור לסטרטאפים שהניבו לבעלי המניות לא מעט כסף.

האישה סיפרה כי במהלך הטיפול הזוגי ניכר היה כי הפסיכולוגית מצאה חן בעיני השניים, הבעל אימץ כל ביקור אצלה ויותר מזה הוא אמר באחת ההזדמנויות: "אני חושב שאנחנו צריכים להיות בטיפול ארוך כדי לשקם את חיי הנישואין". עד כאן הכל נראה סביר, אבל אז גילתה האישה חשבונית מס בתיקו של הבעל עבור בושם יקר ערך. לשאלתה הוא הסביר כי קנה את זה לפסיכולוגית בעבור הטיפול המיוחד ותשומת הלב שהיא מעניקה לנו.

עו"ד סולן הבהירה לאישה כי רכישת מתנה אינה בהכרח בגידה, אך היא ענתה בתגובה: "הוא לא נרפא. הוא בוגד סידרתי. הוא מכור. הוא נתן לפסיכולוגית שוחד כדי שתהיה לטובתו. אני והוא כבר לא יכולים להיות יחד", הטיחה במשרדה של עו"ד סולן.

תגיות:
בגידה
/
גירושין בישראל
/
טיפול זוגי
/
עו"ד שרין סולן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף