רדף אחרי התושבים: דוב קוטב הרג אישה וילד בכפר באלסקה

כלי התקשורת באלסקה דיווחו כי הדוב הגיע לכפר ויילס, רדף אחר מספר תושבים והרג אישה וילד שזהותם עדיין לא ידועה. אחד התושבים ירה בו למוות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
דוב קוטב, אילוסטרציה
דוב קוטב, אילוסטרציה | צילום: רויטרס

דוב קוטב הרג אישה וילד אחר בכפר ויילס שבצפון-מערב אלסקה, כך דיווחו היום (רביעי) כלי התקשורת במדינה.על פי הדיווחים, אתמול קיבלו כוחות הביטחון דיווח על תקיפת דוב קוטב בסביבות השעה 14:30, לאחר שהאחרון הגיע לכפר ורדף אחר מספר תושבים.

לדברי השוטרים, כתוצאה מהתקיפה נהרגו אישה וילד. הדוב נורה למוות על ידי אחד התושבים שהיה במקום. נכון לעכשיו טרם התבררה זהותם של הקורבנות, אך לדברי כוחות הביטחון גורמים רשמיים פועלים ליידע את קרוביהם על הטרגדיה.

לדברי רשות הדגים והציד של אלסקה, בחורף ניתן למצוא דובי קוטב מאזור ויילס ועד לדרום האי סנט לורנס, ולעתים אפילו דרומה יותר. הדובים ניזונים בעיקר מיונקים ימיים, כאשר משקלם של הזכרים עשוי להגיע עד ל-600 קילוגרם ושל הנקבות ל-350 ק"ג.

תגיות:
תקיפה
/
דוב קוטב
/
אלסקה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף