בנוגע למאמצים האחרונים לחילופי חטופים ואסירים בין חמאס לישראל אמר קרבוני: "אנחנו לא חלק מכל דיאלוג בין שני הצדדים כדי להגיע להסכמה ולאפשר שחרור של בני ערובה ועצורים.
מדובר במשא ומתן מדיני שבו אנחנו עושים אנו עוסקים בממדים ההומניטריים לאחר ההסכם, ודואגים ליישם את מה שסוכם, וזה מה שעשינו בעבר, ואנחנו מוכנים לעשות זאת בעתיד, אבל היום עד כמה שאני מודאג, לצערי אין לי מידע מאף אחד, ואנו מקווים שהצדדים יגיעו להסכמה בהקדם".
"אנחנו לא רק מבקרים בעצמנו אסירים, אלא גם מקילים על ביקורי משפחות", אמר בנוגע לאסירים הביטחוניים בבתי הכלא בישראל. "החל מ-7 באוקטובר הרשויות בישראל קיבלו החלטה להשעות את הביקורים הללו (דרך הצלב האדום). עצוב גם שחמאס לא מאפשר לנו לבקר את החטופים שהוא מחזיק בשבי. בשני המקרים זה לגמרי לא מקובל", הוסיף קרבוני.