יפגע בתמיכה בישראל? בבריטניה מעריכים: הפרלמנט הבא יהיה יותר פרו-פלסטיני

אתמול התקיימו בחירות בעיירה רוצ'דייל תחת הסיסמה "תושבי עזה לא יכולים לבחור, אתה כן", ובממלכה מעריכים כי מעמדה העתידי של ישראל בבריטניה צפוי להיפגע

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הפגנה פרו-פלסטינית בלונדון
הפגנה פרו-פלסטינית בלונדון | צילום: רויטרס

הבחירות התקיימו סביב הנושא "THE BETRAYAL OF GAZA" והסיסמה "GAZANS CANNOT VOTE ,YOU DO", כלומר - "תושבי עזה לא יכולים לבחור, אתה כן", וזאת על רקע דגל פלסטיני. הבעיות החמורות האחרות במחוז כמו האבטלה, העוני, הפשיעה וכו' לא זכו להתייחסות מצד גאלווי והבוחרים המוסלמים הרבים באזור.

רוצ'דייל הוא מחוז לא חשוב במיוחד, אך ראשי המפלגות יבחנו את המספרים ואם הם יגיעו למסקנה שעזה חשובה לבוחרים המוסלמים הם לא ימהרו להעמיד לבחירה מועמדים שהביאו דעות פרו ישראליות.

הפרשן הפוליטי הבכיר של רשת סקיי ניוז, ג'ון קרייג, מיהר להגיב ואמר שתוצאות הבחירות בעיירה היא קריאת התעוררות למנהיג הלייבור קיר סטארמר.

תגיות:
בריטניה
/
רצועת עזה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף