רגע אחרי זכייתו בבחירות, פוטין מאיים ב"מלחמת עולם שלישית"

נשיא רוסיה שזכה אמר בבחירות לראשות המדינה, שחרר איום מצמרר בתגובה לרמיזה של נשיא צרפת עמנואל מקרון שכוחות יישלחו לעזור לאוקראינה. "ברור לכולם שזה יהיה צעד אחד ממלחמת העולם השלישית בקנה מידה מלא"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
נשיא רוסיה פוטין מאיים על המערב עם נשק גרעיני (צילום: רויטרס) | צילום:

הנשיא החדש-ישן הגיב לרמיזה של נשיא צרפת עמנואל מקרון שכוחות יישלחו לעזור לאוקראינה במאבקה נגד כוחות הקרמלין. על פי ה"דיילי סטאר", רגע אחרי הזכייה, פוטין אמר: "אני חושב שהכל אפשרי בעולם של היום וברור לכולם שזה יהיה צעד אחד ממלחמת העולם השלישית בקנה מידה מלא".

מה עם שאר המתמודדים בבחירות לראשות רוסיה, אתם שואלים? ניקולאי חריטונוב סיים עם 3.8 אחוזים, ליאוניד סלוצקי עם 2.96 אחוזים וולדיסלב דבאנקוב עם 3.73 אחוזים. לשם השוואה, בבחירות 2018, סיים פוטין עם 76.69 אחוז. האם מדובר בתמיכה לאומית שגברה בעקבות המלחמה עם אוקראינה, או זיוף מפואר של תוצאות הבחירות? כנראה שלעולם לא נדע.

תגיות:
ולדימיר פוטין
/
מלחמת רוסיה אוקראינה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף