גדולי התורמים של המפלגה הדמוקרטית באולטימטום - ביידן: "לא אכפת לי"

החששות לקראת הבחירות רק הולכים וגדלים, מייסד ומנכ"ל חברת נטפליקס: "הוא צריך לזוז". התסריטאי דיימון לינדלוף: "טרגדיה". ביידן: " אכפת לי ממה שאמריקאים רגילים אומרים"

בר שפר צילום: אבשלום ששוני
ג'ו ביידן מתבלבל פעם נוספת | צילום: שימוש לפי סעיף 27א'

האריס הוסיף כי הוא מאמין שהצורך שבידן יפרוש הוא "בלתי נמנע". לפני הראיון, האריס הכריז שיממן כשני מיליון דולר בשביל "סדרה של דיונים בין מועמדים בולטים מהם יצא המועמד הדמוקרטי לנשיאות במקום ביידן". "אני חושב שכמעט כל מי שהיה ראה את הראיון ואת העימות ברור שהצורך שביידן יפרוש הוא בלתי נמנע. ולכן מה שאנחנו צריכים לחשוב עליו הוא מה הצעד הבא? " אמר.

ריד הייסטינגס
ריד הייסטינגס | צילום: REUTERS/David Swanson

עם זאת, במכתב ששלח ביידן דמוקרטים בקונגרס חזר ואמר כי הוא "מחוייב להישאר במרוץ" למרות החששות הגוברים והאיומים כאמור מצד התורמים הגדולים ביותר.

ביידן כתב במכתב בן שני העמודים כי למפלגה יש "תפקיד אחד, שהוא להביס את טראמפ בנובמבר. יש לנו 42 ימים לוועידה הדמוקרטית ו-119 ימים לבחירות הכלליות. כל היחלשות בנחישות או חוסר בהירות לגבי המשימה שלפנינו רק עוזרת לטראמפ ופוגעת בנו. הגיע הזמן להתאחד, להתקדם כמפלגה מאוחדת ולהביס את טראמפ. לא אכפת לי ממה שהעשירים אומרים, אכפת לי ממה שאמריקאים רגילים אומרים".

תגיות:
ארצות הברית
/
ג'ו ביידן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף