האריס, שכעת מובילה את הקמפיין הדמוקרטי, הצהירה בנאומה הראשון: "הכוונה שלי היא לזכות במועמדות ולנצח. אנחנו מאמינים בעתיד זוהר, שבו לכל אדם יש הזדמנות. זה לא העתיד שדונלד טראמפ נלחם עליו - הוא יחליש את מעמד הביניים ויחזיר אותנו אחורה".
במקביל, נמסר כי האריס תיפגש עם ראש הממשלה נתניהו בבית הלבן. יועץ של האריס מסר ל-N12: "לאורך כל הקריירה שלה האריס הייתה מחויבת לביטחונה של ישראל - וזה נותר המצב גם היום." בפגישה, צפויה האריס לדון במלחמה בעזה ו"לחזור על כך שלישראל יש את הזכות להגן על עצמה אל מול איומים מאיראן ושלוחותיה באזור".
עוד נמסר כי האריס "תדגיש שזהו הזמן לסיים את המלחמה - באופן שבו ישראל תהיה בטוחה, כל החטופים ישוחררו, הסבל של האזרחים הפלסטינים בעזה יסתיים והם יוכלו ליהנות מהזכות לכבוד, חופש והגדרה עצמית".
ביידן, למרות פרישתו, הדגיש את תמיכתו בהאריס ובצוות הקמפיין: "אני יודע שהחדשות אתמול היו מפתיעות וקשות לשמיעה, אבל זה היה הדבר הנכון לעשות... אני לא הולך לשום מקום".