"נלקחתי בכוח מהבריכה": פרטים חדשים על פרשת האונס באיה נאפה

המשטרה המקומית של איה נאפה מסרה שהיא זקוקה לזמן נוסף על מנת לחקור את ההאשמות של אונס קבוצתי של אישה בריטית על ידי חמישה ישראלים בחופשה באיה נאפה. הקורבן טוענת שהיא "נלקחה בכוח" לחדר במלון ע"י הקבוצה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
איה נאפה
איה נאפה | צילום: רויטרס

חמשת הגברים, בני 19 ו-20, נעצרו בהוראת שופט בית המשפט המחוזי בפמגוסטה לשמונה ימים נוספים לאחר מעצרם אתמול. הבריטית, בת 20 שזהותה לא הותרה לפרסום, אמרה למשטרה כי הותקפה מינית על ידי הישראלים לאחר ש"נלקחה בכוח" מאזור הבריכה של המלון שלה לחדרה.

"הם יישארו בתאי המעצר שלנו בפראלימני", אמר שוטר באיה נאפה. "אנחנו לוקחים את ההאשמות האלה ברצינות". הקורבן תוארה שהיא "במצוקה רבה". שניים מהחשודים אמרו שהם מעולם לא פגשו את הקורבן לכאורה וכולם דחו את ההאשמה באונס קבוצתי.

האונס בקפריסין: פרקליטה של הצעירה הבריטית בבית המשפט (צילום: רויטרס) | צילום:

משטרת קפריסין, צפויה להתמקד בחקירתה בצילומי מצלמות האבטחה מהמלון. "צילומי הטלוויזיה במעגל סגור אמורים להראות אם היא נלקחה בניגוד לרצונה, ובכוח לחדר", אמר גורם במשטרה. החשודים צפויים להעיד בפני החוקרים בימים הקרובים.

תגיות:
חשד לאונס קבוצתי
/
איה נאפה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף