חלקם משתייכים לחיזבאללה: דיווח - רשת הריגול שנחשפה בלבנון

בלבנון דווח כי כוחות הביטחון עצרו אמש שני צעירים החשודים בריגול עבור ישראל. על פי מקורות ביטחוניים, אחד מהם משתייך ל"מפלגה ידועה". עוד ציינו כי ישנם מבוקשים נוספים, שחלקם משתייכים לחיזבאללה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שירותי הביטחון בלבנון
שירותי הביטחון בלבנון | צילום: REUTERS/Hasan Shaaban

כוחות הביטחון בלבנון עצרו אמש שני צעירים בעיר צור החשודים בשיתוף פעולה עם ישראל, כך דיווח הבוקר (חמישי) רדיו "קול לבנון", מפי מקורות ביטחוניים. על פי המקורות, השניים לקחו חלק ב"רשת ריגול הפועלת עבור האויב הישראלי", כשאחד מהם אף משתייך ל"מפלגה ידועה". לפי המקורות, שמו של אחד החשודים הוא איסמאעיל.

עוד נמסר מפי המקורות הביטחוניים, כי כוחות הביטחון שיתפו פעולה עם כוחות חיזבאללה, על מנת לחשוף פעילים נוספים שלקחו חלק ברשת הריגול עבור ישראל. המקורות ציינו כי מתבצע מרדף אחר מבוקשים נוספים, שחלקם אף משתייכים לארגון חיזבאללה, ולחמו לפני מספר שנים בסוריה.

תגיות:
חיזבאללה
/
לבנון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף