"אין צורך שג'ו ביידן ימשיך לקבל גישה למידע מסווג", כתב טראמפ בפוסט ברשת החברתית "Truth Social". ההרשאות יבוטלו לאלתר, לדברי הנשיא.
הוא הוסיף כי התקדים נוצר על ידי ביידן עצמו. "הוא יצר את התקדים הזה ב-2021, כאשר הורה לקהילת המודיעין (IC) למנוע מהנשיא ה-45 של ארצות הברית (אני!) לגשת לפרטים על ביטחון לאומי, באדיבות שניתנה לנשיאים לשעבר", כתב טראמפ.
כזכור, היועץ המיוחד רוברט חור הגיש דו"ח על שמירתו הבלתי נאותה לכאורה של רשומות מסווגות של ביידן, אשר אישר את פגמי הזיכרון התכופים של הנשיא לשעבר וסתר את טענותיו. חור גם העיד במרץ שמצא ראיות לכך ש"גאווה וכסף" הניעו את ביידן לשמור מסמכים מסווגים. עם זאת, הוא לא המליץ על כתב אישום פלילי נגד ביידן. טראמפ כתב בפוסט שהוא תמיד יגן על הביטחון הלאומי. "ג'ו, אתה מפוטר. תעשה שוב את אמריקה נהדרת", הוא כתב.