הטענות הנבדקות הן שחאן נקם בעובדים שדיווחו על טענות להתנהגות מינית פסולה כלפי עורכת דין שדיווחה עליו או שמתחו ביקורת על הטיפול שלו בעניין, כך אמרו שלושה מקורות בעלי ידיעה ישירה על חקירת האו"ם.
על פי התחקיר, חאן ובכיר נוסף הקרוב אליו פנו לעורכת הדין שהגישה את התלונה, בשיחות טלפון ובפגישות אישיות, בניסיון להניא אותה מלהמשיך בהליך הפורמלי.
על פי ארבעה מקורות בבית הדין, הניסיונות להרתיע את המתלוננת החלו לאחר שחאן גילה כי רשויות בית הדין קיבלו דיווח על התנהגותו הבלתי הולמת. באותה עת, הוא כבר קיבל הנחיה להימנע ממפגשים ביחידות עם המתלוננת, בעקבות חקירה פנימית ראשונית שלא מוצתה.
המתלוננת, עורכת דין מוערכת בשנות ה-30 לחייה שעבדה ישירות תחת חאן, סירבה להגיב לפרסום. עמיתיה מספרים כי היא דחתה את הניסיונות לשכנע אותה להכחיש את הטענות, וראתה בפניות אליה ניסיון לגרום לה להצהיר שהתלונות נגד התובע הראשי זויפו.