האיית'ולה האיראני מיואש: "כשנתניהו ימות הוא יהפוך לדרקון מהגיהנום"

על אף שאיומי האיראנים נשמעים מזה שנים וכבר נראה ששמענו הכל, לזה לא ציפינו. האיית'ולה קאזם סדיקי נשא נאום במהלך יום השישי והחל לדבר על ראש הממשלה נתניהו. משם זה רק הלך והידרדר

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הנשיא ראיסי והמנהיג העליון של איראן חמינאי
הנשיא ראיסי והמנהיג העליון של איראן חמינאי | צילום: רשתות ערביות
2
גלריה

במהלך תפילות יום השישי המסורתיות בטהראן, אמר סדיקי במהלך הדרשה: "האם נתניהו הוא חיה? לא, הוא גן חיות. כאשר הוא ימות, הוא יהפוך לדרקון מהגיהנום וישמיד את עצמו", במה שנראה כמו פרץ ילדותי של עצבים. לאחר מכן הוא גם התייחס לסיטואציה שנוצרה בין איראן לארה"ב והוסיף: "נאבקנו עם אמריקה וכל המעצמות הגרעיניות מההתחלה".

אבראהים ראיסי
אבראהים ראיסי | צילום: AFP

בנוסף, אמר אז חמינאי והוסיף כי "המשא ומתן שהחל בתקופת כהונתו של ראיסי היה חסר תוצאות ולא צפוי להיות פורה גם עכשיו", כאשר הוא משמיע קול די דומה לזה שמשמיעים בארצות הברית, בנוגע לפסימיות שאכן יצא הסכם מכל סבבי השיחות שהתקיימו ברומא.

תגיות:
בנימין נתניהו
/
איראן
/
תוכנית הגרעין האיראנית
/
עלי חמינאי
/
דונלד טראמפ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף