מגזין "טיים-אאוט" היוצא לאור בבריטניה פרסם לאחרונה רשימה של 20 מהמסעדות המזרח־תיכוניות הטובות ביותר בלונדון. אלא שבגרסה הראשונית של הרשימה שפורסמה לא נכללו כלל מסעדות ישראליות. בעקבות הביקורת, המגזין עדכן את הרשימה והוסיף שלוש מסעדות בבעלות ישראלית.
מי נכנס לרשימה של Time Out?
ברשימה המעודכנת של מגזין Time Out מופיעות מסעדות ממגוון רחב של מטבחים מזרח-תיכוניים הפועלים בלונדון. הרשימה כוללת מסעדות איראניות, סוריות, עיראקיות, טורקיות, לבנוניות, "פלסטיניות", כורדיות וכן גם ישראליות. בין המסעדות האיראניות הוזכרה Berenjak, ובתחום הסורי הובלטה Imad’s Syrian Kitchen. גם המטבח העיראקי קיבל ייצוג עם Juma Kitchen, לצד מסעדות כורדיות כמו Nandine, ולצדן מסעדות טורקיות בולטות כגון Mangal 2.
המטבח הלבנוני קיבל ייצוג עם Al Waha ו־Beirut Bistro, ובנוסף נכללו ברשימה גם Queen of Sheba מהמטבח התימני ו־Freej Swaileh מהמטבח הכווייתי.
The Palomar, הממוקמת בסוהו ומנוהלת בידי יזמים ישראלים, תוארה ב־Time Out כמקום תוסס עם "אנרגיה של חגיגה מזרח־תיכונית", שבו המוזיקה, הבר והאווירה תומכים במנות מגוונות – מארטישוק סגול עם לאבנה ועד תמנון חרוך עם סלט עדשים.