טראמפ לוקח את המלחמה בדעאש לשלב הבא: אחרי סוריה - ארצות הברית תקפה בניגריה

"הזהרתי בעבר את הטרוריסטים הללו שאם לא יפסיקו את טבח הנוצרים — יהיה על כך מחיר כבד", כתב טראמפ בפרסומו החושף את התקיפה האמריקאית הלילה בניגריה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
דונלד טראמפ לא שולל שום פעולה בוונצואלה | צילום: ללא
מטוס F-35 ''אדיר'' ממריא מארה''ב ארצה
מטוס F-35 ''אדיר'' ממריא מארה''ב ארצה | צילום: לוקהיד מרטין

הלילה ביצע צבא ארה"ב שורת תקיפות נוספת, הפעם בניגריה, לאחר מעשי הזוועות והטבח שביצעו שם מחבלי דעאש נגד נוצרים. בפוסט ארוך שפרסם הנשיא בחשבונו ברשת החברתית שלו truthsocial. "הלילה, בהנחייתי כמפקד העליון, ארצות הברית פתחה במתקפה עוצמתית וקטלנית נגד נבלות הטרור של דאעש בצפון־מערב ניגריה, אשר מכוונות ופוגעות באכזריות, בעיקר, בנוצרים חפים מפשע, בהיקפים שלא נראו מזה שנים רבות, ואף מאות שנים", כתב.

עוד כתב טראמפ: "הזהרתי בעבר את הטרוריסטים הללו שאם לא יפסיקו את טבח הנוצרים — יהיה על כך מחיר כבד, והלילה הוא נגבה. מחלקת המלחמה ביצעה שורה של תקיפות מושלמות, כפי שרק ארצות הברית מסוגלת לעשות. תחת הנהגתי, מדינתנו לא תאפשר לטרור האסלאמי הרדיקלי לשגשג. מי ייתן ואלוהים יברך את צבאנו, וחג מולד שמח לכולם — כולל הטרוריסטים המתים, שמספרם יהיה רב עוד יותר אם טבח הנוצרים יימשך".

תגיות:
ניגריה
/
דעאש
/
דונלד טראמפ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף