50 אלף דולר למידע: אימה של מגישת החדשות הפופולרית עדיין נעדרת

ננסי גאת'רי, אם מגישת NBC סוואנה גאת'רי, נעלמה בביתה באריזונה. דם שלה נמצא במרפסת, מצלמת הדלת נותקה, ו-FBI חוקרת מכתבי כופר. המשפחה פונה לציבור, פרס של 50 אלף דולר הוצע למידע

אלי לאון צילום: פרטי
ננסי גאת'רי, אמה בת ה-84 של סוואנה גאת'רי
ננסי גאת'רי, אמה בת ה-84 של סוואנה גאת'רי | צילום: צילום מסך יוטיוב
3
גלריה
 סוואנה גאת'רי, אימה נחטפה
סוואנה גאת'רי, אימה נחטפה | צילום: רויטרס

האינדיקציה המשמעותית ביותר לזמן החטיפה הגיעה בשעה 02:28, אז נותק הקשר בין קוצב הלב של גאת'רי לבין הטלפון הנייד שלה, שנמצא מאוחר יותר בתוך הבית. גאת'רי נראתה לאחרונה במוצאי שבת, לאחר שסעדה עם משפחתה.

הדד-ליין הראשון לתשלום שצוין במכתבים, יום חמישי בערב, חלף ללא אירועים, כאשר דד-ליין נוסף נקבע ליום שני הקרוב. במקביל, הוגש כתב אישום נגד אדם מקליפורניה ששלח הודעת כופר כוזבת למשפחה בניסיון להונות אותם.

הרשויות הכריזו על פרס כספי בסך 50 אלף דולר עבור מידע שיביא למעצר החשודים. השריף נאנוס הדגיש כי למרות הממצאים המדאיגים בזירה והגדרת הבית כזירת פשע, הוא מאמין כי גאת'רי עדיין בחיים. נכון לעכשיו, המשטרה ציינה כי אין חשודים מרכזיים וכי כל הכיוונים נבדקים, כולל האפשרות למעורבות של יותר מאדם אחד בחטיפה.

ניידת משטרה בארה''ב
ניידת משטרה בארה''ב | צילום: רויטרס

הסרטון שוחרר סביב השעה 17:00 שעון מקומי, המועד האחרון הראשון שצוין במכתב כופר שהתקבל, אם כי המכתב לא ציין אזור זמן ספציפי. יום קודם לכן, פרסמו שלושת האחים סרטון משותף בו ביקשו הוכחה לכך שאמם בת ה-84 עדיין בחיים.

תגיות:
חטיפה
/
NBC
/
חקירה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף