"קיימתי שיחה טובה מאוד עם הנשיא בעקבות ההצהרה האחרונה שלו לגבי ההשלכות לגבי איראן אם זו לא תסכים להסכם מקובל", אמר הסנאטור גרהאם. "אני תומך במאמצים דיפלומטיים לסיים את הסכסוך בהתאם ליעדים הצבאיים שלנו, אבל צריך שניים לטנגו".
"הצורך בפעולה צבאית הוא עניין של שבועות, לא חודשים, ומבצע 'זעם אדיר' מתקדם הרבה מעבר ללוחות הזמנים. התקווה שלי הייתה תמיד שנטרול איראן כמדינה המובילה בעולם בתמיכה בטרור יפתח את הדרך לשלום, ויאפשר לסעודיה ולישראל לנרמל את יחסיהן, ובכך למעשה לשים קץ לסכסוך הערבי-ישראלי", הכריז גרהאם.
"אם הסכם נורמליזציה היסטורי כזה בין סעודיה לישראל ייצא לפועל, זה יהיה בזכות הנהגתו הנועזת והנחושה של הנשיא טראמפ בהתמודדות עם האיום האיראני, כך שלא תוכל עוד לשמש כגורם שמכשיל שלום כפי שעשתה ב-7 באוקטובר 2023", אמר גרהאם ובפנה לטראמפ ישירות: "המשך כך, אדוני הנשיא. סיים את המלחמה והאץ את המאמצים להסכם שלום היסטורי".