בנוסף, הוטל עליהם עוצר של שלושה חודשים וצו הרחקה מהקורבנות למשך עשר שנים. השופט נימק את החלטתו שלא להטיל עונש מאסר, ברצון להימנע מ"הפללה מיותרת" של נערים כה צעירים ולתמוך בשילובם מחדש בחברה, למרות שהכיר בחומרת המעשים ובעובדה שהתוקפים אף צילמו את התקיפות.
פליקו בת ה-73, שבעלה סימם אותה במשך שנים והזמין עשרות גברים לאנוס אותה, ציינה כי היא מצדיעה לכוחה ולאומץ ליבה של הנערה שהחליטה לדבר בפומבי. בדיווח של ה-BBC הודגש כי פליקו מקווה שסיפורה האישי, שבו ויתרה על זכותה לאנונימיות מתוך מטרה לעודד נשים אחרות, שימש השראה עבור הנערה.
המקרה בבריטניה הציף מחדש גם את שאלת האחריות של הרשתות החברתיות, לאחר שהתברר כי הנערים שיתפו את סרטוני התקיפה ברשת. בהקשר זה, קראה פליקו לממשלות ולחברות הטכנולוגיה לפעול ביתר שאת להגנת קורבנות. "אונס הוא פשע ולצדק יש תפקיד חיוני", סיכמה פליקו, "לשיים את הפשעים, להכיר בסבלם של הקורבנות ולהזכיר שאסור שהם יישארו ללא עונש".